08.12.2013|
15:14
Ֆրանսիայի արևելքում գտնվող Էլզաս շրջանի համար այս թխուկը այցեքարտի պես մի բան է: Վստահ եմ, որ համտեսելուց հետո այն շատ կսիրեք: Խմոր-զամբյուղի համար ձեզ անհրաժեշտ կլինի 125գ կարագ (կարագը մարգարինով չփոխարինեք), 125 գ շաքարավազ, 250գ ալյուր, 1/3 թեյի գդալ աղ, 2 ձվի դեղնուց և 0,5 կգ չոր ոլոռ: Միջուկի համար` 2-3 գոլդեն տեսակի խնձոր, 1 կիտրոն, 2 ձու, 4 ճաշի գդալ շաքարավազ, 1 թեյի բաժակ կաթ և կիտրոնի քերուկ` 2 թեյի գդալ: